• Derry Girls seizoen 1 (Netflix)  Lees dit artikel
 • Ben is Back  Lees dit artikel
 • Replicas  Lees dit artikel
 • Movie Challenge 2019  Lees dit artikel
 • Movie Challenge 2020  Lees dit artikel
 • Vijf films die ik de afgelopen tijd bekeken heb (12).

  De laatste tijd heb ik vrij veel films gekeken, vandaar dat er vandaag weer een nieuw deel met bekeken films voor je klaar staat.

  The Big Short (2015)
  Deze film keek ik samen met mijn (ex)geliefde en kun je streamen op Netflix!
  Het gaat over een aantal mensen die een voorspelling van de credit en huizenmarkt bubble die midden 2000 ook daadwerkelijk gebeurde. Ze besluiten de grote banken aan te pakken op hun blindheid en het feit dat ze gebruik maken van mensen door hierop te wedden.

  Een erg vermakelijke film die uiteraard gaat over echte gebeurtenissen met een groot aantal ster acteurs zoals Ryan Gosling, Brad Pitt, Christian Bale en Steve Carell.
  Hele goede film.

  Imdb score: 7.8

  Event Horizon (1997)
  Deze film moest ik van mijn (ex)geliefde ook kijken, volgens hem de engste film ooit.
  Ik zat helemaal in spanning daardoor en dat was niet echt nodig. Zo eng vond ik het allemaal niet.
  Sommige stukken vond ik echter wel ranzig en daar ben ik niet zo van.

  Een reddingsteam gaat op onderzoek uit op een verloren ruimteschip dat weer is teruggekeerd met iets of iemand aan boord, die kwaad in de zin heeft.

  Een aardige film maar vond het niet heel erg bijzonder.

  Imdb score: 6.7

  Keanu (2016)
  Deze flauwe comedy keek ik ook samen met mijn (ex)geliefde. Het gaat over een gast die op een gegeven moment een poesje ‘Keanu’ op zijn stoep vindt en daar voor gaat zorgen maar dan wordt Keanu gestolen en gekidnapped door gangsters. Samen met zijn beste vriend wil hij Keanu terughalen en moeten ze doen alsof ze ook echte gangsters zijn.

  Een ontzettend flauwe film, die wel echt grappig was op zijn tijd en echt wel leuk is om eens te kijken. Lekkere no-nonsense film

  Imdb score: 6.3

  My Life in Ruins (2009)
  Een comedy over een reisgids in Griekenland die haar baan helemaal niet leuk vindt en haar hoop heeft gevestigd op een studie in de Verenigde Staten. Als haar nieuwe groep met toeristen komt is ze helemaal niet blij en heeft ze er totaal geen zin in. Tot blijkt dat deze groep mensen haar andere inzichten doen geven en het allemaal niet zo vervelend is.

  Ik vond dit echt een hele leuke film, vermakelijk, grappig genoeg en soms net iets te flauw maar wel met een goed hart. Het is uiteraard wat voorspelbaar allemaal maar dat geeft niet.
  Deze film kun je lekker op Netflix bekijken overigens.

  Imdb score: 5.9

  Amy (2015)
  De documentaire over de overleden zangeres Amy Winehouse.
  Ik was altijd fan van haar muziek en haar album Back To Black heb ik grijsgedraaid.
  Wat een fantastische zangeres.

  Dat blijkt ook uit deze interessante documentaire waarin we zien hoe de zangeres succesvol werd en hoe ze terecht kwam ik een wereld waarin ze niet meer normaal over straat kon en de liefde haar meesleurde in een hel van drank en drugs.

  Indrukwekkende documentaire die je niet mag missen.

  Imdb score: 7.8

  Wat is de laatste film die jij zag?


  2 reacties op “Vijf films die ik de afgelopen tijd bekeken heb (12).

  Reageren:

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Of reageer met je Facebook-profiel Je kunt reageren op elk artikel met je Facebook-profiel. Ongepaste, beledigende en/of discriminerende reacties zullen vanzelfsprekend worden verwijderd en gerapporteerd.

  Deel dit artikel

  Ricardo

  Ik ben de oprichter van de readalong website. Ik schrijf voornamelijk over de dingen die ik leuk vind en waarvan ik hoop dat lezers het ook leuk vinden om te lezen. Wat je nog meer van mij moet weten is dat ik gek op Disney ben, graag naar Maria Mena luister en dat je mij absoluut wakker mag maken voor Sushi. Als je dat laatste doet moet je er wel rekening mee houden dat ik onwijs chagrijnig zal zijn, want slapen dat doe ik denk ik het allerliefst.


  Ricardo heeft 65 artikelen voor Readalong geschreven.

  Alle artikelen van Ricardo

  Meer door Ricardo

  Vijf films die ik de afgelopen tijd bekeken heb. (15)

  12 april 2017

  Zoals je misschien wel weet ben ik bezig met de Movie Challenge. Ik heb mijzelf als doel gesteld om dit jaar maar liefst 100 films te gaan kijken. Een doel waarvan ik dacht, dat het nog erg lastig zou worden […]

  Vijf films voor een regenachtige herfst dag.

  17 september 2015

  Officieel is de herfst natuurlijk nog niet begonnen maar als we naar het weer kijken weten we wel beter: Dit is weer waarbij je het liefst onder een deken kruipt, kaarsen aan doet en lekker op de bank gaat zitten […]

  Instagram Tag 2017

  21 december 2017

  Waarschijnlijk is Instagram tegenwoordig de meest populaire Social Media app die we gebruiken. Ik post er met regelmaat wat op, dus vond het leuk dat ik door Lesley voor de Tag werd getagd. Het is bedacht door Daniëlle en het […]

  `