• Derry Girls seizoen 1 (Netflix)  Lees dit artikel
 • Ben is Back  Lees dit artikel
 • Replicas  Lees dit artikel
 • Movie Challenge 2019  Lees dit artikel
 • Movie Challenge 2020  Lees dit artikel
 • Vijf films die ik de afgelopen tijd bekeken heb (12).

  De laatste tijd heb ik vrij veel films gekeken, vandaar dat er vandaag weer een nieuw deel met bekeken films voor je klaar staat.

  The Big Short (2015)
  Deze film keek ik samen met mijn (ex)geliefde en kun je streamen op Netflix!
  Het gaat over een aantal mensen die een voorspelling van de credit en huizenmarkt bubble die midden 2000 ook daadwerkelijk gebeurde. Ze besluiten de grote banken aan te pakken op hun blindheid en het feit dat ze gebruik maken van mensen door hierop te wedden.

  Een erg vermakelijke film die uiteraard gaat over echte gebeurtenissen met een groot aantal ster acteurs zoals Ryan Gosling, Brad Pitt, Christian Bale en Steve Carell.
  Hele goede film.

  Imdb score: 7.8

  Event Horizon (1997)
  Deze film moest ik van mijn (ex)geliefde ook kijken, volgens hem de engste film ooit.
  Ik zat helemaal in spanning daardoor en dat was niet echt nodig. Zo eng vond ik het allemaal niet.
  Sommige stukken vond ik echter wel ranzig en daar ben ik niet zo van.

  Een reddingsteam gaat op onderzoek uit op een verloren ruimteschip dat weer is teruggekeerd met iets of iemand aan boord, die kwaad in de zin heeft.

  Een aardige film maar vond het niet heel erg bijzonder.

  Imdb score: 6.7

  Keanu (2016)
  Deze flauwe comedy keek ik ook samen met mijn (ex)geliefde. Het gaat over een gast die op een gegeven moment een poesje ‘Keanu’ op zijn stoep vindt en daar voor gaat zorgen maar dan wordt Keanu gestolen en gekidnapped door gangsters. Samen met zijn beste vriend wil hij Keanu terughalen en moeten ze doen alsof ze ook echte gangsters zijn.

  Een ontzettend flauwe film, die wel echt grappig was op zijn tijd en echt wel leuk is om eens te kijken. Lekkere no-nonsense film

  Imdb score: 6.3

  My Life in Ruins (2009)
  Een comedy over een reisgids in Griekenland die haar baan helemaal niet leuk vindt en haar hoop heeft gevestigd op een studie in de Verenigde Staten. Als haar nieuwe groep met toeristen komt is ze helemaal niet blij en heeft ze er totaal geen zin in. Tot blijkt dat deze groep mensen haar andere inzichten doen geven en het allemaal niet zo vervelend is.

  Ik vond dit echt een hele leuke film, vermakelijk, grappig genoeg en soms net iets te flauw maar wel met een goed hart. Het is uiteraard wat voorspelbaar allemaal maar dat geeft niet.
  Deze film kun je lekker op Netflix bekijken overigens.

  Imdb score: 5.9

  Amy (2015)
  De documentaire over de overleden zangeres Amy Winehouse.
  Ik was altijd fan van haar muziek en haar album Back To Black heb ik grijsgedraaid.
  Wat een fantastische zangeres.

  Dat blijkt ook uit deze interessante documentaire waarin we zien hoe de zangeres succesvol werd en hoe ze terecht kwam ik een wereld waarin ze niet meer normaal over straat kon en de liefde haar meesleurde in een hel van drank en drugs.

  Indrukwekkende documentaire die je niet mag missen.

  Imdb score: 7.8

  Wat is de laatste film die jij zag?


  2 reacties op “Vijf films die ik de afgelopen tijd bekeken heb (12).

  Reageren:

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Of reageer met je Facebook-profiel Je kunt reageren op elk artikel met je Facebook-profiel. Ongepaste, beledigende en/of discriminerende reacties zullen vanzelfsprekend worden verwijderd en gerapporteerd.

  Deel dit artikel

  Ricardo

  Ik ben de oprichter van de readalong website. Ik schrijf voornamelijk over de dingen die ik leuk vind en waarvan ik hoop dat lezers het ook leuk vinden om te lezen. Wat je nog meer van mij moet weten is dat ik gek op Disney ben, graag naar Maria Mena luister en dat je mij absoluut wakker mag maken voor Sushi. Als je dat laatste doet moet je er wel rekening mee houden dat ik onwijs chagrijnig zal zijn, want slapen dat doe ik denk ik het allerliefst.


  Ricardo heeft 65 artikelen voor Readalong geschreven.

  Alle artikelen van Ricardo

  Meer door Ricardo

  Netflix series die ik op het moment volg.

  25 mei 2017

  Het is al een tijd geleden dat ik iets schreef over series en aangezien ik toch wel een onwijze bingewatcher kan zijn vond ik het dan ook tijd om te delen welke series ik op het moment veelvuldig kijk. The […]

  Deze nieuwe series mag je niet missen!

  25 september 2016

  Het leuke aan de herfst is dat het ook betekent dat de meeste van je favoriete series weer zijn begonnen. Voor mij houdt dat in dat ik weer naar favorieten zoals Grey’s Anatomy en Once Upon A Time kan kijken […]

  Blindspot Challenge update #1

  7 maart 2017

  Aan het begin van het jaar vertelde ik dat ik had besloten om de Blindspot Challenge te doen. Twaalf films kijken die al een tijd om mijn ‘to watch list’ stonden maar ik nog steeds niet had gezien. Dit zijn […]

  `