• Derry Girls seizoen 1 (Netflix)  Lees dit artikel
 • Ben is Back  Lees dit artikel
 • Replicas  Lees dit artikel
 • Movie Challenge 2019  Lees dit artikel
 • Movie Challenge 2020  Lees dit artikel
 • Deze nieuwe series mag je niet missen!

  Het leuke aan de herfst is dat het ook betekent dat de meeste van je favoriete series weer zijn begonnen. Voor mij houdt dat in dat ik weer naar favorieten zoals Grey’s Anatomy en Once Upon A Time kan kijken , comedy’s zoals New Girl en Modern Family maar ook naar nieuwe series, want de herfst is ook wel het moment dat we kennis maken met nieuwe series.

  Van een aantal nieuwe series heb ik inmiddels de eerste afleveringen gezien en de volgende die ik ga bespreken, bleven bij mij hangen en ga ik zeker verder volgen.

  This Is Us.
  thisisus
  Laat ik meteen maar met de deur in huis vallen: Deze serie heeft wat mij betreft de beste pilot ooit gemaakt.
  In eerste instantie lijkt dit vooral een emotionele serie en dat is het ook.
  We zien een aantal verschillende mensen en hun verhalen en het is allemaal heel mooi uitgewerkt en de personages voelen ook heel erg echt aan.
  Ik heb geboeid zitten kijken naar de ontwikkelingen en dat terwijl het geen spannende serie is waarbij je op het puntje van je stoel zit.

  In deze serie zien we o.a. Mandy Moore (Saved! & Tangled) en Milo Ventimiglia (Heroes), die een stel vormen en in de eerste aflevering op het punt staan vader en moeder te worden.
  Echt waar, geloof me, ga deze eerste aflevering kijken want je zult echt verbaasd zijn aan het einde en zeker nieuwsgierig raken naar de rest.

  Notorious.
  notorious_tv_series-691178335-large
  Deze serie vervangt op het moment in de VS een favoriet van mij: Scandal.
  Door de zwangerschap van Kerry Washington wordt het wachten tot januari voordat we weer kunnen kijken naar Olivia Pope en haar Gladiators.

  In Notorious zien we hoe een nieuwsproducente samenwerkt met een charismatische defense attorney om de controle uit te oefenen op de media na een incident waarbij een bekende zakenman is betrokken.

  De hoofdrolspelers zijn Piper Perabo (Covert Affairs, Coyote Ugly) en Daniel Sunjata (Graceland, Rescue Me), daarnaast zien we ook Ryan Guzman (Pretty Little Liars) en Kevin Zegers (Gracepoint).

  Het is een serie die in het straatje past van Scandal en The Catch maar die niet van het Shondaland productieteam komt.
  Het is snel, er gebeurd van alles en het smaakt wat mij betreft naar meer.

  Designated Survivor
  designatedsurvivor
  Een nieuwe serie met Kiefer Sutherland, de man die we kennen van de hit-serie 24. Ik moet toegeven 24 moet ik nog steeds kijken. I know, slecht.
  Hij wilde aanvankelijk geen televisie meer doen maar na het lezen van het script voor deze serie besloot hij dat dit wel echt de moeite waard was.

  Gelukkig maar, want de beste man zet in de eerste aflevering zijn karakter meteen goed neer.
  De minister secretaris wordt aangewezen als de Designated Survivor, iets wat alleen gebeurt als er sprake is van een eventuele aanval op de president van de verenigde staten en alle andere mensen boven hem.

  Als een aanval de mensen boven hem uitschakelt is hij ineens de president van de Verenigde Staten.
  Wie er achter de aanval zit? Dat is iets waar we als kijker moeten achter komen en hoe deze man zich gaat settelen als President, of hij vijanden heeft en zelf in gevaar is?

  Ik ben erg benieuwd, wat deze serie hield me erg geboeid tijdens de eerste aflevering!

  Welke nieuwe serie ga jij volgen?

  Hoofdfoto: http://www.melty.fr/this-is-us-notorious-designated-survivor-quelles-nouvelles-series-allez-vous-regarder-a-la-rentree-galerie-2545090-3321778.html


  4 reacties op “Deze nieuwe series mag je niet missen!

  Reageren:

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Of reageer met je Facebook-profiel Je kunt reageren op elk artikel met je Facebook-profiel. Ongepaste, beledigende en/of discriminerende reacties zullen vanzelfsprekend worden verwijderd en gerapporteerd.

  Deel dit artikel

  Ricardo

  Ik ben de oprichter van de readalong website. Ik schrijf voornamelijk over de dingen die ik leuk vind en waarvan ik hoop dat lezers het ook leuk vinden om te lezen. Wat je nog meer van mij moet weten is dat ik gek op Disney ben, graag naar Maria Mena luister en dat je mij absoluut wakker mag maken voor Sushi. Als je dat laatste doet moet je er wel rekening mee houden dat ik onwijs chagrijnig zal zijn, want slapen dat doe ik denk ik het allerliefst.


  Ricardo heeft 65 artikelen voor Readalong geschreven.

  Alle artikelen van Ricardo

  Meer door Ricardo

  Review: Somatoline Cosmetic afslankende nachtkuur.

  25 juni 2018

  Afslanken na 7 nachten, zonder pillen of een dieet te volgen? Het klonk mij allemaal wat ongeloofwaardig in de oren als ik heel eerlijk ben. Toch ben ik iemand die best nieuwsgierig is aangelegd en ik durf van ook best […]

  Vijf films die ik de afgelopen tijd bekeken heb (10).

  12 september 2016

  Alweer de 10e editie waarin ik vijf films bespreek die ik laatst heb bekeken! Ja, ik moet zeggen dat ik toch aardig wat films kijk de laatste tijd en dat bevalt me prima. Ik merk dat series en films afwisselen […]

  Mijn favoriete Disney films.

  17 juni 2016

  Omdat ik afgelopen zaterdag weer de hele dag in de parken van Disneyland Parijs heb rondgelopen besloot ik om deze week op de website een Disney week te houden. Dat betekent de gehele week artikelen die in het teken staan […]

  `