• Derry Girls seizoen 1 (Netflix)  Lees dit artikel
 • Ben is Back  Lees dit artikel
 • Replicas  Lees dit artikel
 • Movie Challenge 2019  Lees dit artikel
 • Movie Challenge 2020  Lees dit artikel
 • Verantwoord snacken met Bites We Love.

  Snacken, ik ben zo´n persoon die het net iets te graag doet. Tijdens het kijken van mijn favoriete series of een film eet ik zo een zak chips, een reep chocolade of wat ik ook maar in mijn handen weet te krijgen.
  De laatste tijd probeer ik echter om dat snacken iets verantwoorder te doen. Niet dat ik nu meteen af zie van een goed stuk chocola of een bakje chips maar het mag allemaal wel iets gezonder.´
  Ik probeer dus de wat ongezonde snacks te vervangen voor iets wat minder slecht is en haal inmiddels elke vrijdag fruit en noten op de markt. Zo kan ik ´s avonds toch snaaien maar krijg ik goede dingen binnen.

  Gelukkig is er ook Bites We Love!
  In kort het verhaal van dit bedrijf (zoals op hun website beschreven staat):
  Bij BitesWeLove maken we verrassende notenmixen die goed voor je zijn: little things to brighten your day. Omdat we geloven dat het de kleine dingen zijn die het leven leuker maken. Onze missie? De wereld redden van saaie, ongezonde snacks en blij maken met onweerstaanbare healthy bites.

  We gebruiken alleen maar natuurlijke ingrediënten en de allerbeste noten. En die combineren we met allerlei andere ingrediënten waar we gek op zijn. Het beste excuus om zo nu en dan te snacken, want de bites zijn ongelooflijk lekker én goed voor je.

  Noten, hoe klein ook, zijn ontzettend gezond. Onze bites zijn een bron van eiwitten, rijk aan vezels, en bevatten geen toegevoegde suikers. Ook het RIVM, het Voedingscentrum en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten zijn het roerend eens: noten zijn goed voor je. Eén handje noten per dag is het advies. Met een kleine aanpassing aan je eetpatroon breng je dus al een positieve verandering teweeg.

  Oh ja: slechts 3% van de Nederlanders komt aan hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid noten. Daar helpen wij dus graag een handje bij. Ieder zakje bites bevat precies wat je nodig hebt om gezond de dag door te gaan.”

  Bites We Love werd in 2014 opgestart en kun je al bij bedrijven als Google en Nike vinden, is online te bestellen en binnenkort ook te koop in de winkel. Bij de start van het bedrijf kon je een abonnement nemen op de bites en kreeg je elke week 4 verschillende soorten smaken opgestuurd, dit wisselde ook wekelijks. Dit is tot april van 2017 door gegaan maar daarna is het roer omgegooid. In December 2017 werd de nieuwe lijn smaken gepresenteerd en werkt het bedrijf niet meer met abonnementen.

  De smaken van Bites We Love en wat ik er van vond:
  Er zijn zes verschillende smaken, die in een doosje worden geleverd die door de brievenbus kan, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven! Vind ik dus echt al ontzettend handig. De smaken kun je ook los van elkaar bestellen, deze gaan dan in een box waar twaalf zakjes (dezelfde smaak dus) in zitten.

  De zes verschillende smaken die er zijn:

  Ik moet toegeven dat ik alle smaken heerlijk vond maar de Pecan Boo was mijn favoriet. Tja, noten, cranberry’s en chocola? WIN.
  De Chili Kon Karma vond ik ook heerlijk. Een goede mix van salty, sweet en spicy. Hier had ik wel een zakje van dubbele grootte willen hebben eigenlijk, want ik was nog lang niet uitgegeten. Eigenlijk was er geen smaak die ik niet lekker vond maar de Let’s Go Mango was mijn minst favoriete. Zelf had ik graag gezien dat er zeven zakjes in de cadeaubox zit, zodat je voor elke dag van de week een zakje hebt!

  Mocht je dus benieuwd zijn naar de lekkere snacks, dan zou ik even naar de site van Bites We Love gaan en je eigen doosje bestellen. Ik garandeer je dat je er geen spijt van krijgt!

  De producten in dit artikel heb ik ontvangen.


  5 reacties op “Verantwoord snacken met Bites We Love.

  Reageren:

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Of reageer met je Facebook-profiel Je kunt reageren op elk artikel met je Facebook-profiel. Ongepaste, beledigende en/of discriminerende reacties zullen vanzelfsprekend worden verwijderd en gerapporteerd.

  Deel dit artikel

  Ricardo

  Ik ben de oprichter van de readalong website. Ik schrijf voornamelijk over de dingen die ik leuk vind en waarvan ik hoop dat lezers het ook leuk vinden om te lezen. Wat je nog meer van mij moet weten is dat ik gek op Disney ben, graag naar Maria Mena luister en dat je mij absoluut wakker mag maken voor Sushi. Als je dat laatste doet moet je er wel rekening mee houden dat ik onwijs chagrijnig zal zijn, want slapen dat doe ik denk ik het allerliefst.


  Ricardo heeft 65 artikelen voor Readalong geschreven.

  Alle artikelen van Ricardo

  Meer door Ricardo

  Blindspot Challenge update #2

  15 juni 2017

  Aan het begin van het jaar vertelde ik dat ik had besloten om de Blindspot Challenge te doen. Twaalf films kijken die al een tijd om mijn ‘to watch list’ stonden maar ik nog steeds niet had gezien. Dit zijn […]

  Movie Challenge 2018

  7 januari 2019

  Een nieuw jaar, dus een nieuw overzicht met de films die ik het afgelopen jaar heb bekeken. Ik had als doel om er 125 te zien en dat is gelukt, want in totaal zijn het er 159 geworden. Ongeveer een […]

  Review: Alias Grace (Netflix)

  6 november 2017

  Het is geheel bij toeval dat ik de serie Alias Grace op Netflix heb bekeken. Ik drukte namelijk per ongeluk op de serie en besloot toen maar gewoon de eerste aflevering te bekijken. Ik had al wel de trailer voor […]

  `